hjem
søk
kontakt
LUNDSRUD REGNSK@P er et fremtidsrettet regnskapskontor som ble startet i 2002. Vi innehar høy fagkompetanse som spenner over et stort register. Vi har flere samarbeidspartnere. Lundsrud Regnskap består for tiden av tre medarbeidere, men er i en oppbyggingsfase:
  • Randi Lundsrud har over 30 års erfaring og er en ressurssperson innen regnskap med svært gode referanser.
  • Morten Lundsrud har 15 års erfaring med regnskap og 5 års erfaring med forsikring, er eier og leder av virksomheten. Han er autorisert regnskapsfører.
  • Kenneth Christensen er dataguru. Han har mer enn 15 års erfaring og innehar omfattende kunnskaper om data.

Fornøyde kunder er vårt hovedmål. Vi kan tilby et bredt spekter av tjenester for å dekke våre kunders behov innen økonomi og økonomistyring. Vi satser sterkt på kvalitet i alle ledd. Videre er vi opptatte av å ta i bruk den nyeste teknologi for å forenkle regnskapsføringen og gjøre regnskapsdataene lett tilgjengelig for deg som kunde via vår internettbaserte klientportal med tilgang til alt av regnskapsdata m.m.

Våre rutiner er utformet med tanke på å minimere risiko for feil og mangler. Dette bidrar til å redusere dine revisjonskostader.

Vår kundeportefølje består av handelsbedrifter, restauranter, håndtverkere, IT-selskaper m.m. Vi ønsker å knytte til oss flere klienter som ønsker å ta i bruk våre internett-baserte løsninger med fullstendig papirløse regnskaper. (link her til siden elektroniske regnskaper)

LUNDSRUD REGNSK@P er medlem av NARF (Norske Autoriserte Regnskapsføreres Forening). Et medlemsskap i NARF setter strenge krav til etikk og internkontroll som kommer deg som kunde til gode.

Vi er lokalisert på Nesbru i Asker, ikke langt fra IKEA.